Tapiokatärkkelykselle on ominaista, että se lisää tuotteen viskositeettia ilman värjäämistä. Tapiokajauhon ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia perunatärkkelyksen ominaisuuksien kanssa. Sitä käytetään monissa gluteenittomissa leivontaresepteissä, jotta ruoka näyttäisi paremmalta tai saavutettaisiin kultainen kuori. Kivimyllytys mahdollistaa viljojen luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisesta mahdollista – tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään.
Paino: 300 g
Maissisemolina on maissijauhoja, joiden koko vaihtelee 300:sta 800 mikroniin (semolinan koko). Tämä tuote ei sisällä gluteenia. Kylmäjauhatusteknologia (t < 40°C) mahdollistaa useimpien vitamiinien ja mineraalien säilyttämisen.
Paino: 450 g